Den analkulor är en sexleksak som består av flera bollar fästa vid varandra. De placeras genom anusen och tas bort i olika hastigheter beroende på önskad effekt och ditt personliga nöje. Oftast bara vid orgasm för att förbättra dess effekt. Nöjet kommer från bollarnas passage genom de smala analringarna och är en slags massage, på en plats som inte masseras ofta.

Beroende på vilken analkulor du väljer kan bollarna växa gradvis eller deras storlek kan förändras ojämnt. De har vanligtvis en ringformad hållare i slutet för enklare användning och skydd mot fullständig inträngning. Du kan använda dem och njuta av dem både ensamma och med din partner. För att slutföra nöjet med sådana analbollar rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat smörjmedel , eftersom det inte finns någon naturlig hydrering i analområdet.

Leveransen från Snorbilligt.se är helt diskret och du har inget att oroa dig för.

Vem är anala pärlor och bollar för?
Vi kan säkert säga att denna sexartikel tillhör kategorin “unisex”, av den tydliga anledningen att inte bara damerna utan också en stor del av den manliga publiken är dess anhängare. Pärlorna och kulorna, som du hittar i vår onlinebutik Snorbilligt.se, är gjorda med uppmärksamhet på detaljer och gör att du på ett extremt trevligt sätt kan stimulera innerväggarna, smeka och försiktigt vidröra det intima området.

För män ger den vuxenleksaker dem en bonusupplevelse, nämligen prostatamassage, vilket hjälper orgasmens varaktighet. Nöjet för kvinnor kan också kallas “ojämförligt”, eftersom själva nöjet är obeskrivligt trevligt när det tas ut. Med andra ord, när du väl har provat kommer den här leksaken säkert att bli ett favoritattribut under sexuell lek.

Vilken anal radband och bollar erbjuder vi på Snorbilligt.se?
För oss är mångfalden verkligen ojämförlig. För varje minut som ägnas åt kategorin kommer du själv att se hur komplicerat ditt val av sexleksak kan vara. Du har förmånen att välja leksakerna utifrån det material de är gjorda av, samt deras motsvarande form. vi har modeller vars dimensioner är riktigt imponerande. På detta sätt lyckas vi möta behoven hos de erfarna och mycket avancerade bland er. Kompakta modeller är lämpliga för personer med relativt mindre erfarenhet.

När du handlar från Snorbilligt.se köper du inte bara en sex toy utan ett ovärderligt nöje för både dig själv och din partner. Lita på oss och du kommer att bli förvånad över den trevliga känslan som kommer att komma ikapp dig.

Är analkulor bra sexleksaker